Intervju Niclas Engström

Östersundscupen Innebandy

1-3 november 2019

Niclas Engström

Cupansvarig

 - Vem är du?

En 35årig fritidsledare, far till 2 sköningar och sambo med en frisörska - då jag inte umgås med vänner, paddlar eller dricker kaffe så kollar jag på allt fån Dart till fotboll, sportnööööööööörd!


 - Uppdrag inom innebandy du haft?

Jag har spelet innebandy väldans länge, tror jag la av samtidigt som min kropp strejka för sista gången för drygt 3 år sedan. sen har jag haft olika tränaruppdrag dom sista 10 åren både herr/dam och ungdomssidan - just nu tar jag de piano på den fronten tills min dotter kanske (läs måste) vill pyssla med något - den koppling jag har idag till innebandy är att jag är innebandy Instruktör åt 14 härliga ungdomar på Storsjögymnasiets innebandy Akademi.

 

- Varför Cupansvarig på Ö-cupen?

Ja en del anledningar. Älskar idrott, älskar vara med där det händer, älskar utveckla saker och ting, sen tycker jag också att Cupgeneralen Peter Boije gör massa intressanta grejer och jobba med han ser jag fram emot! Vi ska tillsammans driva den här cupen uppåt och framåt.


 - Varför ska man komma och spela Östersundscupen?

 

Möta nya lag, spela bra matcher. Sen är helheten bra upplagt, du bor, äter och spelar inom ett gångavstånd - jag har vart i väg på massvis med cuper och där tycker jag att all logistik som måste lösas är det jobbigaste - men här är du max 7 min promenad ifrån allt du behöver göra under helgen! Sen bara att få lira fighter i en så från arena som Östersund sporthall borde va dragkraft nog. :)

 

 - Visste du inte om mig?

 

hm - ne men att jag spelat i norska Elitserien har nog fallit mellan stolarna (dock bara ett par matcher) men ändå :) 

 

Over and out och ses på cupen !

Mvh Niclas Engström 

 

Östersundscupens Samarbetspartners

Östersundscupen I 1-3 November 2019 I info@ostersundscupen.se